Lokakuun perinteinen Open House tapahtuma lähestyy kovaa vauhtia. Esillä teräuutuuksia sekä tulossa hurjia tarjouksia, joista tarkempaa tietoa myöhemmin. Merkitse kalenteriin to/pe 26.-27.10 - Tervetuloa.

Penope Open House ohjelmaan pääset tutustumaan tästä linkistä.

Freziten timanttivaihtopala esijyrsimet listoituskoneisiin on äänetön ja kestävä vaihtoehto perinteiselle esijyrsimelle. Keveyden lisäksi etuna on teräpalan vaihdettavuus. Rungossa kiinni olevien palojen paikkaa voi vaihtaa keskenään ilman teroitusta. Katso saatavilla olevat koot oheisesta esitteestä, myös erikoiskokoja saatavana. 

esijyrsin timantti

Frezite Tornado on ER32 holkki-istukan kierteeseen asennettava puruohjain millä saa lisää imutehoa ja purun nousemaan paremmin CNC-koneen omaan purujärjestelmään. Uuteen parannettuun versioon tehty muutoksia;
1. Runko terästä (ei elumiinia).
2. Mutteri on laakeroitu, ei irtoamisvaaraa.
3. Tiiviste estämässä pölyn imeytymisen istukan sisään.

Frezite Tornado

ETP uutuus "compo" hydroistukka CNC-koneelle. Nyt voit kiinnittää myös kurson tappiterän lisäksi! Katso esite tästä linkistä.

ETP compo

Terätoimitus on mukana tukemassa Pro Puu -yhdistyksen toimintaa. 

Pro Puu-yhdistys on perustettu lujittamaan puuseppien ja suunnittelijoiden ammatillista ja aatteellista yhteistyötä. Perustehtävänään se pitää kotimaisten puulajien tunnettuuden edistämistä erinomaisena materiaalina kalusteissa, sisustuksissa ja rakennuksissa. Yhdistyksen toimintatavalle on ominaista kilta-aate, jossa keskeistä on ammattitaidon kehittäminen ja ammatillinen vuorovaikutus.

ProPuu